18 nieuwe Zotter Hand-scooped repen

Zotter opent het chocoladeseizoen met maar liefst 18 (!) nieuwe hand-scooped repen. Kijk uit naar klassiekers zoals “Salted Caramel”, “Amarena Cherry”, “Tiramisu” en veel meer. Josef’s dochter Julia heeft twee Vegan klassiekers ontwikkeld – “Boozy Chocolate Mousse” en “White Brittle” – bovendien enkele experimentele smaken zoals de nieuwe “Seaweed Chocolate” (zie onder voor haar persoonlijke verslag hoe deze reep tot stand is gekomen) en de ongelooflijk heerlijke “Whisky & Bacon”, welke zelfs de aandacht trok van de Britse televisie. Waar we ook heel blij mee zijn is de komst van “Yuzu”, de laatste trend op ingrediënten gebied, met een adembenemende smaak ergens tussen mandarijn en citroen.

Én, omdat Zotter chocolades nou eenmaal een gewild cadeau artikel zijn, introduceren we 6 nieuwe ‘Gift’ uitvoeringen. “All the best, “Sweet Greetings”, “Sweet Break”, “Chocolate is Happiness” en twee uitvoeringen die je zelf kunt personaliseren: “For… from…”, eenvoudig zelf in te vullen en geschikt voor iedere gelegenheid, en een “Emoji Choco”, met smileys die je kunt aanvinken.

Seaweed Chocolate – door Julia Zotter

“Dit is een van mijn favoriete smaken van het nieuwe chocoladeseizoen! Ik wilde al heel lang een combinatie van chocolade en zeewier maken, maar ik heb nooit de perfecte match gevonden voor die vissmaak. Ik ben dol op zeewier, maar op de een of andere manier het was in chocolade altijd een beetje angstaanjagend Nou, en toen gebeurden er twee dingen: 1) @gdalesandre (de cacao sorceror van Dandelion Chocolate, red.) nam me mee naar zijn favoriete ijssalon in San Francisco, @gardencreamery, en ik probeerde hun Furikake (zeewier, sesam en chili) / Popcorn smaak (? zo kan ik het me herinneren?) die alle angst uit de vergelijking weghaalde. En toen, 2), had ik het geluk om een ​​plek te scoren bij @nomacph … en onder alle verbijsterende gerechten serveerden ze een dessert en die was … gek. Gebakken visvel, ondergedompeld in donkere chocolade, met wat kruiden (venkel ook, denk ik). En verdorie ja, het werkte prachtig. Dus, ik kreeg een aantal verschillende zeewiermonsters, van Nori tot Wakame en veel ertussen, en ging zitten voor een proeverij. Verdomme, dat was vies! Proeven van gedroogd zeewier is niet prettig. Het smaakt extreem visachtig en zout, zoals het likken van een zweterige vis, als er zoiets bestond. Maar ik was verrast door de enorme verscheidenheid aan smaakprofielen! Uiteindelijk heb ik gekozen voor Dulse zeewier, afkomstig uit Noord-Ierland met een natuurlijke zoetheid. En ik dacht dat als gefrituurde vishuid zou kunnen werken met chocolade, waarom dan het zeewier niet roosteren en karameliseren voor eenzelfde nootachtig effect? Een paar mislukte pogingen gedaan, maar ik denk dat het mooi is afgelopen. Nou, en ananas werkt met veel vis (en andere hartige) gerechten, het kan worden gecombineerd met suiker en zout (dank je, jarenlang verslinden van heerlijk eten in Shanghai!). Nou, ik ben er dol op. Ik hoop dat alle anderen hetzelfde zullen ervaren. En zo niet, dan eet ik het zelf wel! @ Zotter Schokoladen Manufaktur “

This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.