Bezoek ons op de vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten

Reeds 30 jaar is de vakbeurs Foodspecialiteiten een groot begrip bij ondernemers die willen werken met alleen de mooiste en beste producten. Het is dé beurs voor alle ondernemers die werken met foodspecialiteiten zoals kaas, noten, chocolade, koffie/thee, wijnen, bieren, en vleeswaren.

De 30e editie van de vakbeurs Foodspecialiteiten vindt plaats op maandag 30 september en dinsdag 1 oktober 2019 in hal 1 en 2 van Expo Houten. De beursvloer is voor bezoekers geopend van 13:00 tot 22:00 uur.

Toegang is gratis! Registreer hier.

The High Five Company: Stand 283

Ontmoet Alastair Gower, eigenaar van het Schotse Chocolate Tree, en maak kennis met de chocolade van Taza, Dick Taylor, Fruition, Rabitos Royale, en Zotter.

Tijdens de beurs: 20% korting op Taza Chocolate

Op alle Taza Chocolate bestellingen die je op de beurs plaatst krijg je 20% korting! PLUS: een gratis Mexicano disc display bij afname van 5 doosjes discs.

Introductie Hot Chocolate Shaker

Op de beurs introduceren we ‘s werelds eerste Hot Chocolate Shaker. De shaker is bedoelt voor verkoop in retail voor thuisgebruik maar is tevens ideaal voor snelle bereiding van hot chocolate in de horeca. Kom langs bij de stand voor een demo!

Met de shaker kun je in een no-time een perfect gladde warme chocolademelk maken. Doe de chocolade in de dubbelwandige shaker, vul met warme melk of water, sluit met het speciale pop-up deksel, schudt slechts 10 seconden en klaar! Werkt met water of ieder soort melk of alternatief.