Fruition’s “Noe” Limited Release in samenwerking met Eclat Chocolate

Twee chocolademakers, één zeldzame cacao

Wat gebeurt er als twee van Amerika’s meest toonaangevende chocolademakers samen werken? Iets zeldzaams en heel speciaals!

Met deze reep, introduceren Fruition Chocolate Works en Eclat Chocolate een single originsingle farm chocolade. Genoemd naar de boer – Noe Vasquez – de enige producent die de grootste cacaoboon variëteit van Noord Peru verbouwd, deze boon is een perfecte kruising van Nacional en Criollo variëteiten met een lichte maar geraffineerde smaak.

De bonen zijn uitzonderlijk groot van formaat zijn en de schil van de peulen erg dun, wat tot een oogstperiode van slechts 1 dag leidt! Om deze variëteit commercieel te verbouwen is daardoor erg moeilijk wat de reden is dat hiervan nog nooit eerder chocolade is aangeboden.

Chocolade expert Clay Gordon heeft zijn waardering voor deze chocolade uitgesproken (je kunt zijn review hier lezen: https://tinyurl.com/y4zlktsy )

Deze reep is in zeer gelimiteerde oplage gemaakt en is alleen beschikbaar voor geselecteerde retailers en distributeurs. Raad eens? We hebben de hand weten te leggen op een paar doosjes voor de Europese markt 😉

Maar WEES SNEL! Het beschikbaar aantal repen is zeer beperkt!

Ps. bestellen kan voor deze uitzonderlijke chocolade geval per reep.

This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.