Hier is High Five 2.0!

Hier is HIGH FIVE 2.0!

Chocolate makes everything better

Bean-to-bar chocolade is hot! Niet alleen zien we het aantal ambachtelijk chocolademakers sterk toenemen, steeds meer retailers, horecaondernemers én chocolatiers/patissiers die bean-to-bar chocolade als een mooie kans zien zich te onderscheiden, maar het aantal consumenten die gefascineerd raakt door echte chocolade groeit gestaag.

Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en introduceren je hierbij High Five 2.0! Met meer dan 20 merken en meer dan 600 producten bieden we je het grootste en meest complete aanbod bean-to-bar chocolade – in iedere prijsklasse – voor retail, horeca én gastronomie in Europa.

De merken die we hebben toegevoegd behoren tot de absolute wereldtop. Naast pareltjes uit de Amerikaanse chocolade scene, zoals Ritual, Letterpress, Harper Macaw, Amano en Brasstown kunnen we je ook de bijzondere producten van bijvoorbeeld Tranquilidad of Luisa Abram aanbieden. Beide maken in microbatches chocolade in het land van herkomst (resp. Bolivia en Brazilië) en beide werken met zeer zeldzame en wilde cacao.

De artikel categorieën die we hebben toegevoegd zijn o.a. gevulde chocoladerepen, nibs en cacaobonen, praliné repen voor de retail, napolitains en drinkchocolade met bijbehorende accessoires voor de horeca, chocolade- en praliné couverture en cacaoboter voor de gastronomie.

Ook het assortiment Zotter is enorm uitgebreid (naar bijna 300 artikelen), en hebben we bijv. de drinkchocolade voor zowel retail als horeca en het hele programma couverture (zowel chocolade als praliné) voor gastronomie bestelbaar gemaakt.