Labooko: pure chocolade variatie van Zotter

Labooko: pure chocolade variatie van Zotter

Ieder jaar verrast Zotter weer met meer innovatieve en creative chocolade. Toen bleek dat de Labooko serie voor het nieuwe seizoen uitgebreid zou worden met maar liefst 6 pure varianten – waarvan 4 uit Afrika (die je zullen verrassen!) – en 2 nieuwe ‘gift’ verpakkingen hebben we meteen besloten dat het tijd was om de volledige Labooko serie uit voorraad bestelbaar te maken.

In de Labooko-lijn presenteert Zotter premium cacao uit de beste cacaoregio’s ter wereld. Elke chocolade bevat een cacao-zeldzaamheid met zijn eigen geschiedenis: zij het Maya-cacao van Belize of Peruaanse cacao, die wordt gecultiveerd door inheemse volkeren in het midden van het regenwoud en het traditionele leven van deze stammen verzekerd. Daarnaast is er ook veel kleurrijke fruitchocolade, waarvan de geweldige kleuren en smaken komen allemaal van nature uit de vruchten die ze bevatten, evenals een grote selectie veganistische chocoladecreaties.

Zotter koopt alle grondstoffen fair trade en in biologische kwaliteit en verwerkt ze direct in huis, van boon tot reep.

Smaakprofiel
Op elke Labooko verpakking vind je een kort smaak profiel op de rug en een uitgebreide versie aan de binnenkant. De verpakkingen zijn overigens kunstwerkjes op zich, allemaal ontworpen door Josef Zotter’s goede vriend Andreas Gratze.

Prijzen
Met een advies verkoopprijs van €3,95 (én aantrekkelijke marge) per reep van 70 gram is de Labooko serie van Zotter dé ultieme mooie fine flavour chocolade die die een hele grote groep consumenten aanspreekt.

Assortiment
Meer dan 40 (!) verschillende Labooko’s uit voorraad leverbaar! Wil je ze perfect presenteren kijk dan eens naar het nieuwe display. Hier passen 15 soorten Labooko’s in.

This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.