New brand Alert 🍫🛎: MIA – Made in Africa

Nieuw: MIA – Made in Africa

De MIA-beweging is een project dat volledig uit toeval is geboren. Jaren na een gelukkig willekeurige ontmoeting tussen een chocoladeliefhebber en een foodie, begonnen ze te werken aan een concept voor een chocolademerk dat verder gaat dan smaak alleen.

Daarbij begonnen ze een voortdurende reeks samenwerkingen met een Afrikaanse ontwikkelings ondernemer, een unieke merkontwerper en een groep mensen die gepassioneerd zijn door sociale impact. Deze samenwerkingen hebben geresulteerd in MIA.

Elk item dat de MIA-naam draagt, is volledig gemaakt door gemeenschappen in Afrika. Daartoe werkt MIA samen met Proudly Made in Africa (PMIA). PMIA zorgt ervoor dat producten niet alleen in Afrika worden gemaakt, maar voornamelijk worden gedaan met lokale ingrediënten en materialen, waardoor meer banen worden gecreëerd op een continent waar een enkel inkomen een hele familie kan ondersteunen.

Afrika is de thuisbasis van een prachtig rijke verscheidenheid aan natuurlijke voedselbronnen. De kleinschalige landbouwtraditie van Madagascar heeft Madagascaanse cacao de classificatie opgeleverd van een fine flavor cacao van de Internationale Cacao-organisatie. MIA-chocolade wordt geproduceerd met deze fine flavor cacao die rechtstreeks afkomstig is van onafhankelijke boeren in de Sambirano-vallei in het noordwesten van Madagaskar.

Het MIA assortiment

  • 8 pure repen waarvan 2 zonder toevoegingen (75% & 100%) en 6 met smaakjes
  • Aanbevolen verkoopprijs €4,95 per reep (75 g)
  • Cadeauverpakking met 5 repen
  • POS display met signing

Beschikbaar uit voorraad – levertijd 1-3 dagen