Nieuw: Cacao Hunters!

Volgens sommigen zet Colombia de nieuwe standaard in oude (‘heirloom’) en wilde cacao, als gevolg van het grote aantal unieke en een onbekend aantal wilde cacao soorten. Cacao Hunters is een groep van cacao experts die diep in de jungle van Colombia zijn getrokken op zoek naar oorspronkelijke variëteiten, voorheen onbekend bij de huidige generatie chocolademakers. Hoewel veel van de Cacao Hunter’s origines voor ons nieuw zijn, beschouwen we ze absoluut als juweeltjes.

In ons assortiment vind je échte chocolade in iedere prijsklasse en van iedere kwaliteit. We hebben Cacao Hunters aan ons top-assortiment ‘op bestelling’* toegevoegd. Wil je je klanten hele bijzondere chocolade aanbieden die gegarandeerd verrast dan is Cacao Hunters zeker iets voor jou. Zeer geschikt voor de meer ervaren chocolade liefhebber die complexe smaakprofielen kan waarderen.

Het assortiment van Cacao Hunters bestaat uit twee series.

  • Origine chocolade in twee soorten verpakkingen (‘Diptico’ en de wat voordeliger ‘Sachets’).
  • ‘Heirloom’ chocolade van absolute topkwaliteit. Zeker niet goedkoop, maar absoluut de moeite waard. Heirloom cacao wordt tenslotte gezien als de diamant onder de cacaosoorten.

* ‘Op bestelling’ werkt als volgt: bestel t/m de laatste dag van iedere maand – levering vindt plaats binnen maximaal 2 weken erna.

Bekijk het volledige Cacao Hunters assortiment