Nieuw: GOODIO. RAW. VEGAN.

Jukka Peltola liet een carrière in technologie en entertainment achter zich – hij werkte voor ‘Rovio’, het bedrijf achter de game ‘angry birds’ – en door een persoonlijke reis naar betere gezondheid kwam zijn focus te liggen op voeding. Hij zegt: cacao is rijk aan anti oxidanten en is een superfood. Cacao is het voedsel van de goden!

Sinds 2015 wordt GOODIO chocolade in Helsinki ambachtelijk gemaakt door een team met het hart op de goede plek, een Fins merk dat je kunt vertrouwen. GOODIO is gebouwd op principes van duurzaamheid, welzijn en transparantie. De visie is om Scandinavisch geïnspireerde smaken zoals lokale wilde blauwe bessen en duindoorn, mint en cranberries in chocolade te verwerken voor de moderne consument.

Alle chocolade is RAW en VEGAN en gemaakt van cacao uit Peru, Ecuador en Congo, en drie dagen steengemalen in Helsinki. De chocolade is gezoet met kokospalmsuiker met een lage glycemische waarde uit Indonesië en Sri Lanka. GOODIO is een merk voor mensen die van het leven genieten en bewust omgaan met gezondheid.

Verkoopadvies prijzen: €4,95 – €5,50