Nieuw: Goodnow Farms

Goodnow Farms schrijft geschiedenis

Ongekend fluweelzacht op de tong smeltende single origin chocolade. Dat is wat Tom en Monica Rogan, de chocoladefluisteraars achter het succes van Goodnow Farms, maken.

In hun chocolade werkplaats naast de schuur in hun 225 jaar oude boerderij in Massachusetts, Amerika, roosteren, wannen, malen en tempereren Monica en Tom de cacao die ze zelf zorgvuldig hebben geselecteerd en gekocht. De repen worden vervolgens voorzichtig met de hand ingepakt.

Ze gebruiken niet alleen cacao met het allerhoogste smaak potentieel maar gaan verder: van iedere origine persen zij zelf cacaoboter die zij aan de chocolade toevoegen! Chocolade die de boon in ieder opzicht volledig respecteert en dus letterlijk single origin. De chocolade is daarom van ongeëvenaarde zachtheid en smaakintensiteit.

16 (!) prijzen in slechts twee jaar van het Northwest Chocolate Festival, de International Chocolate Awards, de Academy of Chocolate, en de Good Food Awards. 6 SOFI awards (de oscars van de chocolade) in 1 jaar – dat heeft nog geen enkele andere maker eerder gepresteerd. Waarvan 3 in de categorie pure chocolade, brons, zilver en goud.

Het is een eer de producten van Goodnow Farms in Europa te mogen distribueren. De repen vallen in het premium segment en zijn zeer gewild onder chocoladekenners.