Nieuw: Pre-Order assortiment

Voorraad vs Pre-Order

Om een zo actueel, volledig en ook zo’n vers mogelijk assortiment aan te kunnen bieden hebben we een ingenieuze logistieke oplossing uitgewerkt. Een deel van het assortiment wordt bij ons in Haarlem op voorraad gehouden en een deel is beschikbaar op bestelling (‘Pre-Order’). Op de website en op de prijs-/bestellijsten staat dit duidelijk per product aangegeven. Op het ‘Quick-Order‘ formulier kun je hier ook op filteren.

Voorraad artikelen

Bestellingen voor voorraad artikelen worden, zoals je van ons gewend bent, twee keer per week (op dinsdag en donderdag) verwerkt. De levertijd bedraagt 1-3 werkdagen. Uit voorraad leverbaar is: ChocolatemakersChocolate TreeEl ReyKilian & CloseRaakaRokbarTaza en een groot deel van het Zotter assortiment.

Pre-order artikelen

  • Pre-order artikelen zijn geen voorraad artikelen maar worden op bestelling geleverd.
  • Pre-order producten kunnen altijd (op iedere dag van de maand) worden besteld.
  • Op de eerste dag van iedere maand sluiten wij af, groeperen wij de bestellingen en zetten deze door naar de leveranciers.
  • Vervolgens worden de bestellingen binnen twee weken daarna, dus voor de 15e van iedere maand, uitgeleverd.
  • Dit is een maandelijkse cyclus – de levertijd varieert dus (afhankelijk van het moment waarop je besteld) van ong. 2 tot 6 weken.
  • Pre-orders en voorraad artikelen kunnen vooralsnog niet (vanaf november wel) samen in 1 bestelling geplaatst worden, er moeten twee afzonderlijke bestellingen worden aangemaakt.

In deze cyclus is Zotter de enige uitzondering. Zotter pre-order artikelen komen iedere twee weken binnen (bestellen voor de laatste dag van de maand en de 15e – leveren binnen 1-1,5 week erna). De belangrijkste Zotter artikelgroep ‘hand-scooped’ is een vers product met een THT van ongeveer 4-6 maanden. Om een continue aanvoer van dit product mogelijk te maken is de cyclus twee weken i.p.v. maandelijks.

Binnen het pre-order assortiment kun je bestellen wat je wilt. 1 doosje van een bepaald artikel, 2 doosjes van een ander artikel of merk, je kunt mixen wat je wilt en bestellen zoveel (of zo weinig) als je wilt.