Nieuw: Rabitos Royale!

Zachte, rijpe mediterrane vijgen gevuld met een boozy ganache en vervolgens bedekt met een dunne laag pure chocolade. Made in Spain, dit is de beste traktatie voor chocoladeliefhebbers die een extra beetje klasse willen.

Assortiment

In het assortiment de pure Rabito in een aantal verpakkingsvarianten: 3, 6, 9, 16 en 25 stuks voor retail tot bulkverpakking van 1Kg en 4Kg welke voor verkoop van losse Rabitos in retail of horeca geschikt is. Verkoop adviesprijzen vanaf €3,95.

Bestellen

Bestellen kan vanaf nu via de website (gebruik het Quick Order formulier voor snel bestellen), of via de mail of telefonisch. Je bestelling wordt vervolgens de eerste week van September geleverd. Hierna zullen de Rabitos (beperkt) uit voorraad beschikbaar zijn tot de volgende pre-order ronde medio November waarin de speciale kerstuitvoering bestelbaar zal zijn.

Promotie

Om de verkoop te ondersteunen zal op onze social media kanalen ruim promotie gemaakt worden voor de Rabitos. Hiernaast zullen een aantal food / lifestyle bloggers de Rabitos gaan reviewen wat behoorlijk wat exposure op zal leveren. Bovendien wordt er een persbericht uitgedaan naar alle belangrijke (online en gedrukte) media.

This site uses cookies to improve your browse experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.