Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018

The High Five Company is vertegenwoordigd op de Vakbeurs Foodspecialiteiten met het gehele assortiment bean-to-bar chocolade. Ons standnummer is 129.

De Vakbeurs Foodspecialiteiten 2018 vindt plaats op maandag 1 en dinsdag 2 oktober van 13:00 tot 22:30 uur in hal 1 en 2 van Expo Houten. Noteer deze data alvast in uw agenda!

Op de Vakbeurs Foodspecialiteiten vindt men een groot internationaal aanbod uit meer dan 20 landen. De vakbeurs is ook een inspiratiebron voor foodspecialiteitenwinkels, biologische speciaalzaken, slagers, groentewinkels, (luxere) horeca, traiteurs, catering, ambulante handel, inkopers, zelfstandige supermarkten, producenten, importeurs en grossiers.

Door de jaren heen is de Vakbeurs Foodspecialiteiten uitgegroeid tot dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor de gehele foodspecialiteitenbranche. De vakbeurs staat bekend als een gezellige, kleinschalige en laagdrempelige beurs waar ook steeds meer horecaondernemers, retailers en andere versmanagers hun weg naar Houten weten te vinden. Geen wonder dat vrijwel alle toonaangevende spelers uit de branche acte de présence geven. Met ruim 200 deelnemende exposanten staat de Vakbeurs Foodspecialiteiten garant voor een gevarieerd en aantrekkelijk productaanbod.

Bent je werkzaam in de food retail, horeca of gastronomie en heb je een passie voor lekker eten? Kom dan proeven van de gezellige sfeer en de vele bijzondere lekkernijen.

Aanmelden voor een gratis toegangskaart kan op de website van de Vakbeurs.