• Bestellen kan via de normale product pagina's in de webshop of via het Quick Order Formulier.
  • Voor ieder artikel is zowel de consumentenadviesprijs als de groothandelsprijs aangegeven (beide excl. BTW).
Voorraad artikelen Levertijd van alle voorraad artikelen is 1-3 werkdagen. Pre-Order artikelen Pre-order artikelen zijn artikelen die niet uit voorraad geleverd worden. Pre-Order artikelen kunnen niet in één order met voorraadartikelen besteld worden. Er dienen twee apart orders aangemaakt te worden. Zotter pre-order artikelen
  • Zotter Pre-Orders worden op de 15e van iedere maand verwerkt en geleverd binnen 2 weken daaropvolgend. Levertijd varieert derhalve van 1 tot 3 weken.
Alle overige pre-order artikelen
  • Pre-Orders worden op de laatste dag van iedere maand verwerkt en geleverd binnen 2 weken daaropvolgend.
  • Levertijd varieert derhalve van 2-6 weken.
  • Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
  • Leveringen aan EU landen buiten Nederland kunnen uitgevoerd worden tegen 0% BTW, mits een juiste BTW ID code wordt opgegeven in het account (dit kan bij het afrekenen).
Er wordt een vaste bijdrage in de verzendkosten berekend van (bedragen zijn excl. BTW):
 Zone 1Zone 2Zone 3Zone 4Zone 5Zone 6
LandenNederlandBelgië
Duitsland
Luxemburg
Verenigd Koninkrijk (UK)
Oostenrijk
Tsjechië
Denemarken
Frankrijk
Italië
Ierland
Monaco
Slowakije
Spanje
Finland
Hongarije
Polen
Portugal
Slovenië
Zweden
Zwitserland
Bulgarije
Letland
Griekenland
Letland
Litouwen
Rest van de wereld
Verzendkosten€7,50€12,50€20,-€25,-€30,-Alleen eigen transport mogelijk
Franco order (gratis verzending)€300,-€450,-€750,-€1.000,-€1250,-
Wij verzorgen geen verzending naar afnemers buiten de EU, deze dienen zelf transport te organiseren. Indien je zelf transport regelt dan kun je hiervoor kiezen op de pagina afrekenen, onder verzending. Wij brengen dan geen verzend- of orderkosten in rekening.
Afrekenen kan per iDeal (Nederland), Bancontact Mr. Cash (België), Credit Card, PayPal of op factuur.
De factuur wordt als PDF toegezonden per email zodra wij de bestelling hebben verwerkt. Een hardcopy wordt bij de bestelling gesloten.
Bestellingen worden wekelijks op dinsdag en donderdag verwerkt en verstuurd. We maken gebruik van PostNL voor de verzending van je bestelling. PostNL levert doorgaans binnen 24 uur. Na het plaatsen van je bestelling krijg je deze per email bevestigd met daarin de geplande leverdag en tijdstip, en de Track & Trace code.
Let op, datumnotatie op alle Amerikaanse verpakkingen: MM-DD-JJ (dus de maand eerst, i.t.t. wat wij in Europa gewend zijn). Standaard wordt er in Amerika gewerkt met een 'Best By Date' (te gebruiken voor) van 12 maanden vanaf productiedatum. Op dit moment werkt Taza met 18 maanden, Dick Taylor met 18 maanden, Antidote met 24 maanden. De chocolade die wij uitleveren is minstens 4 maanden van deze 'Best By Date' verwijderd. Chocolade met een houdbaarheid korter dan 4 maanden wordt afgeprijsd en opgeruimd.
Alle certificering op onze chocolade is afkomstig en in bezit van de leveranciers. Op verzoek sturen we een afschrift van de certificaten.